Verksamhet

Oden Enterprise är ett företag som gör det mesta inom mark- och entreprenadarbeten, allt ifrån minsta vägtrummebyte till fullskalig tomtplanering. Dränering av husgrunder är ett ofta återkommande arbete på både stora och små hus. På senare tid har det blivit mycket avloppsanläggningar, reningsverk och olika markbäddar som utförts då detta ligger mycket i tiden.

Vi har varit i branschen sedan slutet av 70-talet och har varit med om det mesta. Med vår erfarenhet kan du som kund känna dig trygg i att vi vet vad vi gör. Dessutom har vi tack vare vår mångåriga erfarenhet ett mycket brett kontaktnät bestående av snickare, murare, stensättare, elektriker, rörläggare samt tillgång till många olika maskiner och kranar. Det gör att vi kan utföra nästan allt runt omkring entreprenaden.

Vi har ett högt servicetänk och jobbar enligt devisen att en nöjd kund är den bästa reklamen.

Vad vi kan göra för dig:

Nämnde vi det du är ute efter? Då tycker vi att du ska kontakta oss! Om inte tycker vi ändå att du ska höra av dig så ska vi se om vi inte kan möta även ditt behov. När du anlitar oss får du även använda ROT-avdraget.

Nyfiken på vad vi har gjort hittills? Ta en titt i vårt galleri.


Vi arbetar gärna med:
Happy homes/Thunells Färg | Stenungsunds Färg & Entreprenad | LMJ Alltjänst | Bästkustens Åkeri